Julgåvor

Som vi redan nämnt ovan, så är Julen den tid på året då generositeten svämmar över och vi överöser de våra med saker och ting. Det är något alldeles speciellt med att få ge saker. Men hur gärna man än vill visa vad man känner, kan det ibland vara svårt att komma på någon bra idé på julgåvor. Det är därför vi har några tips här nedan.

På spreadshirt.se, finns en julklapp som många faktiskt glömmer bort: kläder. Visst, vi ger varandra kläder och presentkort från affärer som finns i varenda stad, men hur ofta får vi en tröja som är riktigt unik? Här kan du välja mellan ett nästan oändligt antal modeller av tröjor och ännu fler mönster och färger. Och det är inte bara tröjor; här finns alla möjliga sorters accessoarer också. Du väljer bara vad du vill ha för plagg, väljer färg och mönster, sen är det bara att beställa. Din pappa, eller bror eller farmor kommer bli överlycklig över sin egen personliga tröja. Vill du vara riktigt originell, kan du även göra en egen design som du laddar upp och sen trycker på en tröja. Priset varierar förstås beroende på produkt och mönster, men runt tvåhundralappen kostar en personlig tröja.

En annan julgåva som alltid är populär, är en upplevelse. På coolstuff.se, finns en hel del upplevelsegåvor. Om den du håller av, är djurfantast, kanske en timme med vargar, skulle locka? Någon som jobbar hårt och alltid har fullt upp, skulle nog uppskatta en dag på ett spa, eller ännu hellre, en helg på en herrgård? Och känner du någon adrenalin-junkie, så är det ju aldrig fel att ge bort en upplevelse som bungy jump, folkrace eller provflygning. Så kika in under fliken Upplevelser på coolstuff.se och upptäck hur många prisvärda, spännande, udda, lyxiga julgåvor det finns att köpa där!