Roliga julklappar

Ett gott skratt förlänger livet, det vet vi ju sedan länge och julen är en tid för gåvor, som vi har befäst här ovan. Varför inte kombinera dessa och ge dina nära och kära ett långt liv i julklapp? Letar du efter roliga julklappar är ett bra tips sajten roligaprylar.se. Här nedan tipsar vi om några roliga julklappstips från butiken roligaprylar.se, för mer bra tips på roliga julklappar för under hundralappen, scrolla ner förbi texten.

För den bekväme, för att inte säga late, finns nu den perfekta julklappen: den självrörande muggen. Den här muggen är gjord i lättplast och har en propeller i botten, som snurrar 3000 varv/minut, så du slipper röra om i muggen själv. Muggen fungerar också som termosmugg och har ett lock som kan användas som underlägg. För 99 kronor kan du ge någon ett gott skratt och en användbar present.

En rolig julklapp som faktiskt inte har något praktiskt användningsområde, utan bara får en att skratta gott, är USB Missile Launcher. Det är precis vad det låter som: en liten missilstation som du kopplar till ditt usb-uttag på datorn och sen kan kontorsfajten börja. Skjut iväg dina skumgummimissiler i vilken riktning som helst, det går att rikta dem 180 grader åt sidan och 45 grader uppåt. Hur kul som helst, för 219 kronor.

För fniss-sugna flickor, kan vi rekommendera Blåsapa Nageltorkare, en söt liten plastapa som sitter och väntar vid sin lilla bananplatta. När du målat naglarna klart, lägger du dina fingrar på bananplantan och apan börjar blåsa nagellacket torrt. Smidigt, fiffigt och väldigt roligt. 69 kronor kostar den lilla krabaten.

Den ultimata partyhöjaren får avslöja vår lista. Drinking Glasses är ett sugrör som är format som ett par enorma glasögon, som du har på dig, när du inmundigar valfri dryck. Fjantigt, onödigt och skojigt. För den med barnasinnet kvar. 39 kronor kostar kalaset.

Roliga julklappar för max 100 kr

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.